Office voor iPhone en iPad eindelijk gratis

Na lang wachten kunnen iPad- en iPhone-gebruikers sinds een paar maanden gebruikmaken van Microsoft Office. Jammer genoeg moesten zij daar wel een abonnement op Office 365 voor afsluiten. Inmiddels is Microsoft van gedachten veranderd en is het Office-pakket voor de iPad en de iPhone voortaan gratis.

Zonder abonnement op Office 365 kon u tot nu toe weinig met Office op de iPhone of iPad. Daar heeft Microsoft iets aan gedaan; de Microsoft Office-app voor iOS-apparaten is voortaan kosteloos te gebruiken. Voor Word, Excel en Powerpoint zijn nieuwe iPhone-apps uitgebracht, die u ook meteen op uw iPad kunt gebruiken. En u hoeft er niet voor te betalen.

Tot nu toe kon u zonder abonnement op Office 365 niet veel meer dan bestanden openen met de app voor Office. Met de nieuwe losse apps van Office Mobile voor de programma’s Word, Excel en Powerpoint beschikt u in ieder geval over enkele basisfuncties. Gebruikers van een Android-tablet kunnen binnenkort ook met de Office-app werken; in 2015 komt er een speciale versie voor dit besturingssysteem. Wat nu als u al een abonnement heeft afgesloten voor Office 365? Dan krijgt u de beschikking over meer toepassingen en functies dan gebruikers die niet betalen. U kunt dan bijvoorbeeld grote tabellen maken en de presentatiefunctie van PowerPoint gebruiken.

Als gecertificeerd partner van Microsoft Office 365 helpen wij uw organisatie graag verder met uw cloud strategie. Bel vandaag nog met de Salesdesk op 0800 247 4444 voor vrijblijvend meer informatie of een 30 dagen gratis proefperiode.